Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ


Την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκε η 11η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Αμφίκλειας.
Στη συνεδρίαση αυτή εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. του ΦΔΕΔ Παρνασσού, τα πρακτικά αξιολόγησης για τους διαγωνισμούς παροχής υπηρεσιών Ορκωτού Λογιστή, Λογιστικής Κάλυψης και Νομικού Συμβούλου, στο πλαίσιο της πράξης «Προστασία και Διατήρηση Βιοποικιλότητας του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού» του ΕΠΠΕΡΑΑ και η τελική κατάταξη των υποψηφίων.
Το Δ.Σ. του ΦΔΕΔ Παρνασσού αποφάσισε ομόφωνα την κατακύρωση του πρόχειρου διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών Ορκωτού Λογιστή, Λογιστικής Κάλυψης και Νομικού Συμβούλου στους «Διεθνής Ελεγκτική Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Α.Ε.», Μολιώτη Ι. Απόστολο και Καρατσώλη Κωνσταντίνο αντίστοιχα.
Επίσης στη συνεδρίαση αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου στην Αράχωβα, η 3η ημερίδα του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, σε συνεργασία με το Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: