Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

30 θέσεις εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας για το πεντάμηνο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Από 27 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2012 η υποβολή των αιτήσεων
Γνωστοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, το πρόγραμμα Κοινωφελούς χαρακτήρα που έχει εγκριθεί και ενταχθεί στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) της προγραμματικής περιόδου 2007-2012, για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τριάντα ανέργων ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, με τίτλο «Εθελοντικές δράσεις προώθησης και προαγωγής δημόσιας υγείας και πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας».

Η δράση αυτή με Δικαιούχο το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας και Συμπράττοντα Φορέα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί σε ολόκληρη τη Φωκίδα. Την «Ανακοίνωση», την αίτηση και τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης, καθώς και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, τα δικαιολογητικά, τα απαιτούμενα προσόντα, τα κριτήρια και η διαδικασία επιλογής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν από ολόκληρη την «Ανακοίνωση» και τα συνοδευτικά έγγραφα που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα www.amea-lamia.gr, στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» www.epenad.gov.gr, στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. www.asep.gr ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων-Διαγωνισμών Φορέων-Κοινωφελής εργασία (ΚΟΧ).Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων ωφελουμένων έχει ορισθεί από 27/06/2012 μέχρι 06/07/2012, δηλαδή Δέκα ημερολογιακές ημέρες.Οι ειδικότητες που θα απασχοληθούν για πέντε μήνες στο πρόγραμμα είναι κοινωνιολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, διοικητικοί, επόπτες δημόσιας υγείας, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας, οδηγοί, οικογενειακοί βοηθοί και συνοδοί Α. με Α..
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.1 και να την υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπος είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στα εξής σημεία:
Στην έδρα του Περιφερειακού Παραρτήματος του ΙΝΕ Γ.Σ.Ε.Ε.(Ροζάκη Αγγελή 59 Λαμία),
Στα ΚΕΠ του Δήμου Δελφών και
Στα ΚΕΠ του Δήμου Δωρίδας,
Είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΙΝ.Ε/ Γ.Σ.Ε.Ε. (Π.Ε. Φωκίδας)
Ροζάκη Αγγελή 59, Λαμία 35100

Υπ’ όψη: κ. Βογιατζή Σπύρο
(τηλ. επικοινωνίας: 22310 51777)

Δεν υπάρχουν σχόλια: