Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αρχίζει το πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» και στο Δήμο Δελφών με 85 θέσεις εργασίας

Από 27 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου η υποβολή των αιτήσεων

 Εκδόθηκε η απόφαση ένταξης της πράξης με τίτλο «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ/Γ.Σ.Ε.Ε.-Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας». Επιπλέον, εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ η αντίστοιχη ανακοίνωση πρόσληψης για τις θέσεις απασχόλησης ανά συμπράττοντα φορέα, ενέργεια, τόπο υλοποίησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης. Οι θέσεις απασχόλησης & οι ειδικότητες έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
Οι θέσεις απασχόλησης για το Δήμο Δελφών είναι 85 ενώ για τους υπόλοιπους φορείς της Φωκίδας που συνεργάζονται με το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ δηλαδή την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας είναι 30 και για το Δήμο Δωρίδας 50.


Σας υπενθυμίζουμε ότι εργοδότης φορέας για τις παραπάνω θέσεις θα είναι το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ενώ οι απασχολούμενοι θα εργαστούν στους συμπράττοντες φορείς όπως είναι και ο Δήμος Δελφών.
Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ως δικαιούχος φορέας, θα προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης πρόσληψης και θα προβεί στις ακόλουθες ενέργειες δημοσιότητας:
·               Έκδοση και διανομή Δελτίου Τύπου στα μέσα ενημέρωσης που εδρεύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας.
·               Πληρωμένη καταχώρηση σε μια τουλάχιστον τοπική εφημερίδα, κατά προτεραιότητα  ημερήσια.
·               Ανάρτηση ανακοίνωσης σε όλα τα δημοτικά καταστήματα των Ο.Τ.Α., της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.
·               Ανάρτηση ανακοίνωσης στα γραφεία του ΟΑΕΔ της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.
·               Ανάρτηση της ανακοίνωσης πρόσληψης στην ιστοσελίδα του φορέα μας (www.inegsee.gr).
Ο Δήμος Δελφών, ως συμπράττων φορέας, θα αναρτήσει στους πίνακες ανακοινώσεών του και στο διαδικτυακό του χώρο (www.amfissa.gov.gr) την αναλυτική ανακοίνωση πρόσληψης.
Σε ότι αφορά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους δυνητικά ωφελούμενους ανέργους το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ προγραμματίζει ως ημερομηνία έναρξης της υποβολής την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 ώστε να μεσολαβεί ένα επαρκές χρονικό διάστημα από την έναρξη των  ενεργειών δημοσιότητας προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει 10 ημερολογιακές ημέρες, κατά συνέπεια προβλέπεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα εξής σημεία:
1)            Στην έδρα του Περιφερειακού Παραρτήματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ροζάκη Αγγελή 59 Λαμία
2)            Στα ΚΕΠ του Δήμου Δελφών
3)            Στα ΚΕΠ του Δήμου Δωρίδος
είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία του δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΙΝΕ ΓΣΕΕ (Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ), ΡΟΖΑΚΗ ΑΓΓΕΛΗ 59, ΛΑΜΙΑ 35100, Υπόψη: Κον Βογιατζή Σπύρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: