Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

…για το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Άμφισσα
Η Δημοτική Αρχή Φουσέκη (ΝΔ) αξιοποιώντας παλαιότερη απόφαση της τότε Δημοτικής Αρχής Ασημακόπουλου (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ τότε και σήμερα ΔΗΜΑΡ) επιφύλαξε μια άσχημη έκπληξη  στους κατοίκους της Άμφισσας μια μέρα μετά τις εθνικές εκλογές, με την επιβολή του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, ίσως θέλοντας να ευχαριστήσει με αυτό τον τρόπο όλους αυτούς που εκ νέου τους εμπιστεύτηκαν τη διακυβέρνηση της χώρας και την έξοδο από την κρίση για τις συνέπειες της οποίας οι ίδιοι και τα κόμματα που τους στηρίζουν ευθύνονται.
Συνεχίζει έτσι την ίδια αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων που τον στηρίζουν και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιβάλει ένα ακόμα πρόσθετο χαράτσι στον γονατισμένο και εξουθενωμένο οικονομικά λαό από την ληστρική επίθεση που δέχεται τα τελευταία τρία χρόνια από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τους συνεταίρους τους.
Σε παλαιότερη πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για μείωση και κατάργηση των δημοτικών τελών σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού ( βάση δυνατότητας που υπάρχει από τον Δημοτικό και Κοινοτικό Κώδικα ) κωφεύει επιδεικτικά.
Θέλοντας να ρεφάρει τη μείωση των πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επιβλήθηκε ελέω ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ αλλά και παλαιότερα μέσα από την παράνομη παρακράτηση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων από όλες τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, βρήκε την εύκολη λύση να χαρατσώσει τον κάτοικο της πόλης, που ήδη έχει δει το εισόδημά του να συρρικνώνεται στην καλύτερη περίπτωση 50% ή και να το χάνει εντελώς.
Η αγορά της πόλης μας ήδη στενάζει από την αναδουλειά, τα λουκέτα ιδιαίτερα οι αυτοαπασχολούμενοι μικροί επιχειρηματίες του κέντρου, προς δόξα φυσικά των μεγάλων συγκροτημάτων ΓΑΛΑΞΙΑ και CARREFOUR.
Και εδώ ταιριάζει γάντι η λαϊκή παροιμία «όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε». Έπιασε ο πόνος ξαφνικά τον ευαίσθητο κ Φουσέκη να λύσει το κυκλοφοριακό  της Άμφισσας. Να επιβάλει  πρόσθετη φορολογία και μάλιστα για δημόσιο χώρο που ήδη ο χρήστης έχει πληρώσει μέσω των τελών κυκλοφορίας. Έτσι ούτε οι καταναλωτές θα μπορούν να προσεγγίσουν τα μαγαζιά του κέντρου ούτε οι μαγαζάτορες θα ελπίζουν σε καλύτερες μέρες.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ  αυτή την νέα επίθεση στα εισοδήματα μας!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ το Δήμαρχο και τις Δημοτικές παρατάξεις που στήριξαν το συγκεκριμένο μέτρο, οι οποίες σε μια τέτοια άσχημη οικονομική συγκυρία επιβάλουν νέα φορολογία στα λαϊκά  νοικοκυριά.
ΚΑΛΟΥΜΕ  όλους του συνδημότες μας και τις επαγγελματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται  στο κέντρο να αρνηθούν στην πράξη την επιβολή του νέου χαρατσιού και να οργανώσουν την πάλη τους με σκοπό την ανάκληση εφαρμογής του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Άμφισσας.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  Γιώργος Ιωσηφίδης
Δρόσος Τσελές

Δεν υπάρχουν σχόλια: