Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Γιατρός αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Λαμίας

Τραγικό τέλος είχε το θρίλερ που εξελισσόταν από τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ο 64χρονος ιατρός είχε συνταξιοδοτηθεί τέλος του 2011 και ήταν Δ/ντης Ακτινολογικού του Νοσοκομείου Λαμίας.
Στις 5 σήμερα το πρωί έφθασε στο Νοσοκομείο για να επισκεφθεί την πεθερά του που νοσηλευόταν, στις 5:30 ανέβηκε στο πρεβάζι του πέμπτου όροφο απ’όπου απειλούσε πως θα πέσει στο κενό.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Π.Υ., η 7η ΕΜΑΚ, η αστυνομία, η οικογένειά του αλλά και ο ειδικός διαπραγματευτής που προσπαθούσαν αλλά δεν τα κατάφεραν να τον μεταπείσουν αφού ο ιατρός ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του και δεν δέχτηκε να συνομιλήσει με κανέναν.
Οι άνδρες της ΕΜΑΚ άνοιξαν το ειδικό στρώμα για να τον προλάβουν πριν πηδήξει στο κενό ενώ εκείνος τους φώναζε να μην το ανοίξουν γιατί τότε θα πηδήξει όπως και έγινε!
Λίγο πριν της 9 το πρωί αυτοκτόνησε πηδώντας από το πέμπτο όροφο αλλά από την άλλη πλευρά του κτιρίου, παραπλανώντας τα συνεργεία διάσωσης που περίμεναν με το ειδικό στρώμα ανοιχτό.   
Τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς ο άτυχος άνδρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: