Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Απίστευτη καταγγελία Πανούση για μισθωμένους μπαχαλάκηδες


Βέβαιος ότι σε λίγες ώρες θα τελειώσει η κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ εμφανίστηκε ο Γιάννης Πανούσης και κάνει λόγο για μισθωμένους μπαχαλάκηδες.
Με νέα δήλωσή του που θα συζητηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, δηλώνει ότι δεν είναι ο Τζον Γουέιν, είναι καθηγητής πανεπιστημίου, μιλώντας για «μισθωμένους μπαχαλάκηδες», για τις «μαφίες των Εξαρχείων» αλλά και για τις σκέψεις του Αλέξη Τσίπρα.
Μιλώντας στο Βήμα fm ο κ. Πανούσης προκάλεσε έκπληξη λέγοντας πως υπάρχουν μισθωμένοι μπαχαλάκηδες επικαλούμενος πληροφορίες και στοιχεία της αστυνομίας.

«Δεν είναι όλοι οργισμένοι νέοι» είπε και απόρησε που είναι οι γονείς των 16χρονων που συμμετέχουν στις καταλήψεις. Ο υπουργός αναφέρθηκε επίσης σε μαφίες των Εξαρχείων.
Όπως είπε, έχει συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό «για αλλαγή σχεδίου δράσης της αστυνομίας», ενώ επέμεινε πως πρέπει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να είναι ανεξάρτητο.
Αναφερόμενος στη φράση «πίσω από την κουκούλα υπάρχει ένας άνθρωπος» πρόσθεσε πως «και πίσω από το κράνος του αστυνομικού υπάρχει ένας άνθρωπος».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: