Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΆΜΦΙΣΣΑ


 Με τα μάτια μιας φοιτήτριας
που ζει στην Άμφισσα





Καμιά φορά η τύχη και μοίρα παίζουν τρελά παιχνίδια. Έτσι λοιπόν κι εγώ βρέθηκα σε έναν τόπο που μοιάζει να εμφανίζεται από το πουθενά. Άμφισσα, μια πόλη περιτριγυρισμένη από βουνά. Οι περισσότεροι θεωρούν πως σαν πόλη δεν έχει κάτι το σπουδαίο να κάνεις. Ψέματα ή αλήθεια; Λάθος ή σωστή η άποψη τους; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Συμφωνώ πως ο τόπος είναι πανέμορφος και ο νομός έχει πολλά μέρη για να δεις. Όμως αν σκεφτούμε λογικά: είναι δύσκολο οι φοιτητές να έχουν πρόσβαση στα γύρω μέρη, τα βουνά, τις σπηλιές, τη θέα. Δικαιολογημένη λοιπόν η άποψη αυτή.  

Και ο λόγος;Γιατί κανέναν δεν σκέφτεται και αυτή τη μερίδα πολιτών, τους φοιτητές!!!Είμαστε και εμείς λοιπόν που ζούμε εδώ και που ευγενικά ζητάμε να ενταχθούμε στην πόλη σας, να προσφέρουμε και να μας προσφέρουν «Μια μέρα αφιερωμένη στον συνάνθρωπο» είπε ο καθηγητής μου. Ορίστε μια πρόταση κλειδί. Ίσως όχι τόσο για το ΤΕΙ αλλά περισσότερο για τη βοήθεια, την ανάγκη να ακουστούμε όχι μόνο εμείς, αλλά και οι περισσότεροι φορείς του Νομού, αφού το Νοσοκομείο κλείνει,το μουσικό γυμνάσιο πρέπει να εγκατασταθεί σε έναν καλύτερο χώρο, να συλλεχθεί αρκετό αίμα από την εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας, να δοθούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο. Πάνω από όλα όμως στόχο έχουμε το παιχνίδι και τη χαρά,καθώς θα γίνουν αθλήματα και παιχνίδια, για τα παιδιά. Μουσική και χορός! Μια μεγάλη γιορτή! Ας βοηθήσουμε όλοι. Γιατί ένας δεν μπορεί, αλλά οι πολλοί μπορούν. Άλλωστε και εμείς διαφέρουμε γιατί προσφέρουμε, 
Με εκτίμηση
Φοιτήτρια της ΣΔΟ του
Τμήματος ΔΟ.ΕΠ.Τ.Μ

Το Τμήμα Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ.,  στα πλαίσια του μαθήματος Διαχείριση Εκδηλώσεων Φεστιβάλ και Εκθέσεων,   διοργανώνει  το  1ο Φεστιβάλ του Τ.Ε.Ι.  Στερεάς Ελλάδας  στις  13 Μαΐου 2015 στο  Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας ,  με ώρα έναρξης  την 17:00 μμ . 
Μια μέρα αφιερωμένη  στον συνάνθρωπο.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Δελφών, το Νοσοκομείο Άμφισσας, το Σύλλογο Αιμοδοτών «Οι Άγιοι Ανάργυροι» , το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας, τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Αμφισσαϊκού, Ακαδημία 94 και Α.Π. Λαμίας , την Ε.Π.Σ Φωκίδας, το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας, τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Προσηλίου,  τους «Καλοφαγάδες Φωκίδας» , τον Σύλλογο Ελιά , το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Δίκτυο «Ακεσώ» της ΕΚΨ&ΨΥ , τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Άμφισσας.
Η Εκδήλωση περιλαμβάνει τουρνουά ποδοσφαίρου, εθελοντική αιμοδοσία, συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, συναυλία από το Μουσικό Σχολειό Άμφισσας, παραδοσιακούς χορούς, δημιουργικά παιχνίδια για τα παιδιά , παιδότοπο, face painting και  τοπικά εδέσματα  από την ομάδα των Καλοφαγάδων.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της  ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την  επιλογή του logo του τμήματος Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ. 
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
( Αντί εισιτηρίου προαιρετικά συσκευασμένα τρόφιμα)
                    


Δεν υπάρχουν σχόλια: