Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Συνελήφθησαν άμεσα τέσσερις ημεδαποί στον Μπράλο Φθιώτιδας, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας


  Οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν μετά από διάρρηξη ποιμνιοστασίου στην περιοχή της Μαριολάτας Φωκίδας και κλοπής από το εσωτερικό του μεταλλικών και άλλων αντικειμένων
Κατασχέθηκαν τα προϊόντα κλοπής, καθώς και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο των δραστών.
  Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι τρεις εκ των συλληφθέντων ενέχονται σε ακόμη περιπτώσεις κλοπών, από το ίδιο ποιμνιοστάσιο και αγροτεμάχια στην ανωτέρω περιοχή
  Συνελήφθησαν άμεσα, 27 Mαϊου 2015 το μεσημέρι στον Μπράλο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γραβιάς, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 30, 23, 21 & 16 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατά συναυτουργία.
   Ειδικότερα, οι δράστες, κινούμενοι με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, διέρρηξαν ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής, στην περιοχή της Μαριολάτας Φωκίδας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του διάφορα μεταλλικά και άλλα αντικείμενα (ηλεκτρικό τροχό, μπαταρίες γεννήτριας, ζυγαριές ζυγίσεως και φόρτισης μπαταρίας αντίστοιχα κ.α.).
  Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γραβιάς που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν άμεσα επιστάμενες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του ανωτέρω οχήματος και την σύλληψη των δραστών.
  Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα προϊόντα κλοπής, τα οποία οι δράστες είχαν φορτώσει στην καρότσα του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου τους, όπως επίσης και το προαναφερόμενο όχημα.
  Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι τρεις εκ των συλληφθέντων (23χρονος, 21χρονος & 16χρονος), ενέχονται στην διάπραξη τριών ακόμη κλοπών, το χρονικό διάστημα από 23 έως και 25 Μαΐου 2015, από το ίδιο ποιμνιοστάσιο και αγροτεμάχια στην περιοχή Μαριολάτας Φωκίδας.
  Την έρευνα και τo προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Γραβιάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: