Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Επίσκεψη Δημάρχου Δελφών στην Δημοτική Κοινότητα Γαλαξιδίου


Στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων του Δημάρχου Δελφών κ.Αθανασίου Παναγιωτόπουλου στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, την Τετάρτη 13-5-2015 επισκέφτηκε την Δ.Κ. Γαλαξιδίου συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα κ.Ηλία Θεοφάνη.
Πραγματοποιήθηκε άτυπο συμβούλιο με συμμετοχή του Προέδρου κ.Γεωργίου Μηνά, των Τοπικών Συμβούλων κα Λίτσα-Βώττα, κ.Μπαρλιακού, κ.Λατσούδη, του Δημοτικού Συμβούλου κ.Σταντζούρη και του υπογράφοντος Αντιδημάρχου Δ.Ε. Γαλαξιδίου  Γεωργίου Νάκου.
Παρευρέθησαν εκπρόσωποι Συλλόγων, Φορέων, Εθελοντικών οργανώσεων και ενεργοί πολίτες που συνδράμουν την Αυτοδιοικητική Αρχή με παροχή διοικητικής συνδρομής σε ποικίλα θέματα.

Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα ΒΙΟΚΑ (λειτουργία-συντήρηση), καθαριότητα, παιδικές χαρές, έσοδα από Α.Π.Ε., παραπομπή της ΛΑΓΗΕ στην δικαιοσύνη, ιχθυοκαλλιέργειες, Λιμενικό Ταμείο, προσλήψεις προσωπικού (αναμονή), φωτιστικά για το Κεντρί, έργο ναυτικού & Ιστορικού Μουσείου Γαλαξιδίου (κλιματιστικά), κληροδοτήματα, κυκλοφοριακό, γήπεδο Γαλαξιδίου, μεταστέγαση Υπηρεσιών, αδέσποτα, μείωση αντικειμενικών αξιών, Καποδιστριακό, Λαογραφικό, Μοναστήρι Αγίας Σωτήρας, διεξαγωγή Πανελλήνιου πρωταθλήματος OPTIMIST 2015. Τέλος ζητήθηκε από τους φορείς να υποβάλουν προτάσεις για να καταρτισθεί το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων μέχρι τέλη 2015. Συζητήθηκε και μια σειρά άλλων θεμάτων με τοποθετήσεις όλων των παρισταμένων.
Ο κ.Δήμαρχος συμφώνησε απόλυτα με τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων και αυτοδιοικητικών ενώ εκείνο που μπορεί να του «καταλογίσει» κανείς ήταν   η ειλικρίνειά του και η αποφυγή ωραιοποίησης των γεγονότων κα των καταστάσεων που διαχειριζόμαστε.
 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΝΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: