Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Γρίφος Καμμένου:Στηρίζουμε την κυβέρνηση δεν ψηφίζουμε τα μέτρα



Συνέχισε τις αμφίσημες δηλώσεις ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.


  Συνέχισε τις αμφίσημες δηλώσεις ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.
  Ο κ. Καμμένος, εξερχόμενος της Βουλής και αφού δήλωσε ότι θα στηρίξει όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών την προηγούμενη εβδομάδα -χθες είχε δηλώσει ότι η συμφωνία παραβιάζει όσα αποφασίστηκαν στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών- ερωτηθείς από δημοσιογράφο για την αυριανή ψηφοφορία είπε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. 
Αναφερόμενος στη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ είπε ότι πάρθηκαν ομόφωνες αποφάσεις, επαναλαμβάνοντας την άποψή του ότι το βράδυ της Παρασκευής στις Βρυξέλλες  «έγινε ένα πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης».
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε. Το πραξικόπημα αυτό συνεχίζεται στην Ελλάδα. Επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση και να την αντικαταστήσει μια άλλη που δεν την έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός. Δεν θα το επιτρέψουμε», είπε ο κ. Καμμένος, για να συνεχίσει:

  «Στηρίζουμε τον πρωθυπουργό, θα ψηφίσουμε αυτά για τα οποία συμφωνήσαμε στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και μόνο και όχι άλλα μέτρα. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι το οποίο θέλει να μην αποφασίζουν οι λαοί αλλά να αποφασίζουν κάποιοι μη εκλεγμένοι από το Βερολίνο. Θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξης Τσίπρα και τον ελληνικό λαό».
  Τέλος, ενημέρωσε ότι με απόφαση και του υπουργού Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη, ο Τ. Κουίκ αναλαμβάνει τον συντονισμό των προσπαθειών για την πάταξη της διαφθοράς. «Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: