Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015


ΣΟΚ & ΔΕΟΣ

 

Στο σφυρί τα κληροδοτήματα των περήφανων Σαλώνων

 

   

 




   Δυστυχώς για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε με το χειρότερο τρόπο παρά τις μεγαλόστομες δεσμεύσεις, τις μεγαλόπνοες υποσχέσεις και τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις, το κατεστημένο της νέας Διαχειριστικής Επιτροπής πέτυχαν το ποθούμενο: Τα κληροδοτήματα της Άμφισσας τα οποία έχουν συγκεντρωθεί στο Γηροκομείο ΣΤΑΛΕΙΟ-ΓΑΤΕΙΟ (ΣΤΑΛΟΥ, ΓΑΤΟΥ, ΚΟΝΙΑΚΟΥ, ΖΗΣΙΜΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΣΙΔΕΡΗ κ.λ.π.), βγαίνουν στο σφυρί προκειμένου να πληρωθούν εργαζόμενοι και προμηθευτές αλλά και δικηγόροι.
Τουτέστιν, μια περιουσία της Άμφισσας, μια τεράστια περιουσία θυσιάζεται υπέρ της πίστεως στην ψηφοθηρία και υπέρ της ημών συμφερόντων πατρίδας.
     Και εδώ θα σταθώ στους δημότες της Άμφισσας, υπενθυμίζοντας ότι η Άμφισσα ερχόταν δεύτερη σε κληροδοτήματα μετά τα Ιωάννινα από τις περιουσίες που άφησαν στον τόπο τους όλοι οι ευεργέτες. Όλα δε αυτά τα κληροδοτήματα και οι δωρεές είναι προς όφελος δικό μας και των παιδιών μας.
     Δεν θέλω να αναφερθώ στο τι είχε προηγηθεί, στα δάνεια από τις τράπεζες και όλα όσα είχαν συμβεί από το 2010 μέχρι σήμερα.
     Όσο για τον κ. Δήμαρχο, εμείς όταν πιστέψατε στην εξυγίανση του ιδρύματος, σας θέσαμε μερικά ερωτήματα τα οποία έμειναν αναπάντητα (‘’ΦΩΚΙΣ’’ 20 Φεβρουαρίου Αρ.Φ.1997), και τώρα ερωτάμε: Έχετε παραλάβει από τον Δ/ντή του Γηροκομείου τα κλειδιά, έχετε καταγράψει τι παραλάβατε, θα βρεθεί όλος ο εξοπλισμός ή θα λείπει κάτι τις;
     Ασφαλώς ούτε και σε αυτά τα ερωτήματα περιμένουμε απάντηση, το μόνο που περιμένουμε είναι ακόμα μια ανακοίνωση από εσάς εντός του Ιουλίου όπου θα μας περιγράφετε την αδυναμία υλοποίησης των προηγούμενων ανακοινώσεων σας και την εκποίηση της μεγαλύτερης περιουσίας των κληροδοτημάτων της πόλης ίσως συγχωνεύοντας όλα σε ένα.

’o tempora o mores’’

Δεν υπάρχουν σχόλια: