Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΓΚΑΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΛΦΩΝ...

  28/09/2015
 
Η αναφορά σας, στην απάντηση που αναρτήσατε, ‘ακολουθήθηκε για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη, ουσιαστική και Δημοκρατική διαδικασία’  είναι ανακριβής και παραπλανητική. Τέτοια ήταν η διαδικασία μέχρι την ανάληψη του Γ.Π.Σ. από εσάς και το ειτελείο σας.                                                                              
Εφ’ όσον επιθυμούσατε να κάνετε νέα ανάρτηση, οφείλατε να αναρτήσετε τιπς νέες προτάσεις σας για το υποτιθέμενο όραμά σας εδώ και ένα χρόνο, ώστε να το πληροφορηθούν όλοι οι Πολίτες και όλοι οι Φορείς και να έχουν όλο το χρόνο για ‘ουσιαστικές και Δημοκρατικές διαδικασίες’, πράγμα που εσείς  ‘ξεχάσατε’ !                                              
  Αντ’ αυτού, εισάγατε τους χάρτες με τις δικές σας προτάσεις σας την προηγούμενη μόλις  εβδομάδα (γιατί άραγε τις κρατούσατε κρυφές;) στο Δημοτικό Συμβούλιο με ημερομηνία 2013, προγενέστερη της θητείας σας !                                                                                             
  Μήπως για να ‘παρακάμψετε’ τη δεύτερη ανάρτηση που προφανώς ξεχάσατε;
  Η έντεχνη δικαιολόγηση που αναφέρατε κατά την φάση εκπόνησης της αναθεώρησης του Γ.Π.Σ. ότι ‘ έπρεπε να βασιστούμε στο παλαιό Γ.Π.Σ ’   (!!!) , αποτελεί ένα ακόμη δείγμα ευτελούς αιτιολόγησης των ακατάσχετων προεκλογικών σας  ‘ βαριδιών ’ και απαξίωσης του σημαντικού έργου που έχει εκτελεστεί κατά το παρελθόν στην Ιτέα. Η υπέρμετρη και κατ’ εξακολούθηση προσπάθεια, χωρίς επιτυχία, να υποβαθμίσετε έργο παλαιότερων Δημάρχων και να ‘μαρκάρετε’, έργα άλλων ως δικά σας, (Γ.Π.Σ., Τ.Ε.Ι., Μουσικό Σχολείο κ.λ.π.), καταδεικνύει την Πολιτική σας μικρότητα και ανυπαρξία.
 Κλείνοντας ένα θέμα, στο οποίο δεν πρόκειται να επανέλθω, ενημερώνω τους Πολίτες  ότι , παρά την επαρκή αιτιολόγηση από τους μελετητές ότι ‘το Γ.Π.Σ. καθορίζει  μόνο κοινόχρηστους  χώρους ενώ τα υπόλοιπα είναι θέμα αναθεώρησης του Πολεοδομικού σχεδίου ’ ,  την εξήγηση της παράλειψης ολόκληρου του κεφαλαίου για την οργάνωση της κυκλοφορίας την έδωσε ξεκάθαρα ο Πρόεδρος της Ιτέας στο Δημοτικό Συμβούλιο !

Δεν υπάρχουν σχόλια: