Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ...






Μετά την επιτυχημένη περιοδεία του τ. Υπουργού και Βουλευτή Β΄ Αθήνας κ. Νικόλαου Δένδια στην Άμφισσα, η οποία ολοκληρώθηκε με ομιλία του σε κεντρικό καφέ της πόλης, στις καθημερινές περιοδείες της επικεφαλής και των συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Φωκίδος προστέθηκε η επίσκεψη του τ. Υπουργού και Βουλευτή Β΄ Αθήνας, κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου. Ειδικότερα, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου συνοδευόμενος από τους υποψηφίους και στελέχη του κόμματος το πρωί επισκέφτηκε την αγορά της Ιτέας, την Άμφισσα, το Κ.Υ. Ιτέας και το Νοσοκομείο Άμφισσας, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες, εργαζόμενους και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Άμφισσας.
  Το απόγευμα η περιοδεία ολοκληρώθηκε στην Ερατεινή, όπου έλαβε χώρα ανοικτή πολιτική συγκέντρωση, με τη συμμετοχή πλήθους κατοίκων από όλες τις περιοχές της Δωρίδας.
  Στην εκδήλωση μίλησαν η πρώην Βουλευτής Φωκίδας και υποψήφια, Ασπασία Μανδρέκα, οι υποψήφιοι, κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και Κωνσταντίνος Χαλιορής, καθώς και ο πρώην Υπουργός, κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος. Κατά τις ομιλίες αυτές έγινε ανάλυση της πολιτικής κατάστασης τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και των ενδοπαραταξιακών παραμέτρων.
  Αξιοσημείωτο υπήρξε το γεγονός ότι τόσο από τους ομιλητές, όσο και από τους παρευρισκομένους εκδηλώθηκε πνεύμα ενότητας, συνεργασίας και ενθουσιασμού για την επερχόμενη επικράτηση της Ν.Δ. Στο πραγματικά πολυπληθές ακροατήριο, θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι παραβρέθηκαν πρώην και νυν στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων του νομού.
  Τέλος, σε όσους αναληθώς ισχυρίζονται ότι η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της είναι απομονωμένα από την κοινωνία και τους πολίτες απαντούμε ότι μέχρι τώρα η μόνη παράταξη που πραγματοποίησε στην περιοχή ανοιχτές πολιτικές συγκεντρώσεις είναι η Νέα Δημοκρατία.         
Στις 20 Σεπτεμβρίου ούτε τους τελειώνουμε, ούτε μας τελειώνουν.
Στις 20 Σεπτεμβρίου η Ελλάδα πάει Μπροστά.
Με σταθερότητα, ειλικρίνεια, συνεργασία και προοπτική.
ΝΟ.Δ.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: