Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Συνταξιουχική συγκέντρωση αύριο στην Άμφισσα

25-11-2015
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 10,30 πλ. λαού

Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει για ψήφιση στην Βουλή το νέο πακέτο με τα καταστρεπτικά αντιασφαλιστικά μέτρα του τρίτου επαχθέστατου μνημονίου, που από κοινού ψήφισε με τα κόμματα Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ.
Τα νέα μέτρα που έρχονται να προστεθούν σε όσα μέχρι τώρα τσάκισαν την ζωή μας, θα αποτελειώσουν ότι έχει απομείνει από τα κοινωνικοασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά δικαιώματά όλου του λαού. Τους σημερινούς συνταξιούχους θα μας οδηγήσουν στη μαζική φτώχεια, πετσοκόβοντας  ότι απέμεινε από τις συντάξεις που παίρνουμε, θα καταργηθεί σταδιακά το ΕΚΑΣ.
Η ενοποίηση των ταμείων θα χειροτερέψει την έτσι κι αλλιώς τραγική οικονομική κατάστασή μας.
Στο χώρο της υγείας η κατάσταση παίρνει δραματικές διαστάσεις, ο δημόσιος τομέας που απέμεινε διαλύεται, γιατροί νοσηλευτικό προσωπικό δεν υπάρχουν, το νοσοκομείο καταρρέει, το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό ελαχιστοποιείται, οι υπόλοιπες δομές παροχής υπηρεσιών περίθαλψης εγκαταλείπονται, η χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό μειώνεται συνεχώς, τα βάρη φορτώνονται όλο και περισσότερο στους ασφαλισμένους, ενώ το ιδιωτικό κεφάλαιο ακονίζει τα νύχια του για να κερδοσκοπήσει από την μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση του υγειονομικού συστήματος.
Η φορολογία μας έχει τσακίσει, είτε έχουμε είτε όχι οικονομικές δυνατότητες, οι τράπεζες, το κράτος και οι επενδυτικοί όμιλοι θα μας αρπάξουν τα σπίτια.
Κανένας μας δεν μπορεί να αντέξει άλλο, κανένας μας δεν θα τους ανεχτεί άλλο.
Εδώ και τώρα Αγώνας. Για να τους σταματήσουμε.
* ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
* ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ
* ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΑΕΕ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: