Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Στην Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου ο Κώστας Μπακογιάννης για την περιφερειακή στρατηγική καταπολέμησης της φτώχειας

14-12-2015

Με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου συναντήθηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της με το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η Περιφερειακή Στρατηγική καταπολέμησης της Φτώχειας και κοινωνικής ένταξης.
Ο κ. Μπακογιάννης ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για τη στήριξη όλων των οικογενειών που έχουν ανάγκη και ζήτησε από την υπουργό την συνεργασία του κεντρικού κράτους ώστε οι προσπάθειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να μη βρίσκουν εμπόδια στη γραφειοκρατία.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: "Αυτές τις ώρες είναι σημαντικό να μη δημιουργούμε υπερτροφικές κρατικές δομές που αντί να εξυπηρετούν το σκοπό που έχουμε όλοι μας, δυσκολεύουν το έργο μας. Εστιάζουμε στις οικογένειες που μας θέλουν δίπλα τους και εκεί θα βρισκόμαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: