Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές του Δημάρχου Δωρίδας, Γ. Καπεντζώνη

15-12-2015

Το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων γεννά την αισιοδοξία και την ελπίδα σε όλο τον πλανήτη. Σε ένα πλανήτη  που δοκιμάζεται από τα δεινά  του πολέμου , της προσφυγιάς, της οικονομικής, ενεργειακής κρίσης και αυτής των αξιών.
Αυτό το μήνυμα θέλω και εγώ να μεταφέρω,  της αγάπης, της αδελφοσύνης, της ελπίδας για την οικονομική και παραγωγική ανόρθωση,  την  εδραίωση της ειρήνης και του σεβασμού της ανθρώπινης υπόστασης.
Είμαι σίγουρος, ότι παρά τις τραγικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και στη χώρα μας, υπάρχει τρόπος να απαλύνουμε τις υπαρκτές αντιξοότητες, να ξεπεράσουμε τα κάθε λογής εμπόδια και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία, στηριζόμενοι στην πίστη,
στη συνεχή προσπάθεια και τον άοκνο αγώνα.
Ας πάρουμε έμπνευση και δύναμη από το θαύμα των Χριστουγέννων και ας γίνουμε  όλοι εθελοντές  στον αγώνα που θα δώσει τέλος στην αβεβαιότητα, την ανασφάλεια, την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την αναστολή της προόδου και της ευημερίας.
Οι νέοι, που αποτελούν και την ελπίδα του κόσμου, ας διατηρήσουν την αισιοδοξία τους και με όπλα την παιδεία, την επιστήμη, την τέχνη,
ας καλλιεργήσουν και αναπτύξουν τα οράματά τους.

Εύχομαι, Καλά Χριστούγεννα
και ο Nέος Xρόνος να είναι καλύτερος για όλους,
γεμάτος αγάπη ,χαρά και ευτυχία !

Ο Δήμαρχος  Δωρίδος
Γιώργος Καπεντζώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: